מתכונים שלנו


מתכון לעוגיות פיצוץ

מתכון לעוגיות פיצוץ

מתכון מפנק לעוגיות פיצוץ שתגרום לכם להתמכר אליהן וכל הטוב הזה ללא גלוטן

רכיבים:

1 וחצי כוסות של תערובת לעוגיות Refresh
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס סוכר
200 גרם חמאה
2 ביצים
1 חלמון
רבע כפית מלח
חצי כפית תמצית וניל
חצי כוס אבקת סוכר (לצורך גלגול כדורי השוקולד לפני האפיה)  

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2. ממיסים את השוקולד והחמאה ביחד ומוסיפים את הסוכר.

3.  לאחר מכן מוסיפים את הביצים, החלמון ותמצית הוניל ומערבבים לתערובת סמיכה.

4. מוסיפים לבלילה את התערובת לעוגיות של Refresh ומערבבים.

5. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך 45-60 דקות.

6. מוציאים את הבלילה מהמקפיא ויוצרים כדורים קטנים ומגלגלים את הכדור באבקת הסוכר.

7. מסדרים הכל על תבנית עם נייר אפיה ומכניסים את התבנית לתנור למשך 7-9 דקות.

בתיאבון!  

קרא עוד  
מתכון לבלינצ'ס

מתכון לבלינצ'ס

מתכון פשוט וקל לבלינצ'ס ללא גלוטן

רכיבים:

3 ביצים L
כפית מלח
כוס 1 מים
כוס 1 חלב
3 כפות שמן
1.5 כוסות (210 ג') תערובת ללחם של Refresh
למלית:
גבינה לבנה 500 גרם
סוכר 1\4 כוס (50 גרם)
אנסטנט פודינג וניל      1\4 כוס 

אופן ההכנה:  

1. בקערה מערבבים את תערובת ללחם של Refresh עם החלב עד לתערובת ללא גושים.

2. מוסיפים לתערובת את הביצים, השמן, המים והמלח ומערבבים לבלילה ללא גושים.

3. מוזגים עם כף קצת מהבלילה ומשטחים מהר בעזרת כף או מקל T (לקרפ) 

4. לאחר שהצד התחתון מקבל צבע שחום בהיר אפשר להוציא. מטגנים רק עד שפני הבלינצ’ס יבשים, השוליים מתרוממים מעט מהמחבת והצד התחתון מתחיל להזהיב. שימו לב: לא הופכים לצד השני - מטגנים את הבלינצ’ס רק מצד אחד. ממשיכים בהכנת עוד ועוד בלינצ’ס עד לסיום הבלילה, ומשמנים את המחבת מדי פעם, לפי הצורך. מסדרים את הבלינצ’ס המוכנים בערימה על הצלחת ומניחים לצינון. 

5.בזמן שעלי הבלינצ’ס מתקררים מכינים מלית בלינצ’ס: בקערה טורפים גבינה לבנה, סוכר, אינסטנט פודינג.

6. מניחים כל בלינצ’ס על משטח העבודה כשהצד העליון הוא הצד הבהיר (זה שלא טוגן). מניחים כף גדושה של מלית בפס לרוחב מרכז הבלינצ’ס. מקפלים את צידי הבלינצ’ס מעל המלית (כדי שהמלית לא תברח החוצה) ומגלגלים לרולדה.    

 בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לעוגת שוקולד

מתכון לעוגת שוקולד

מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן שתתאים לכל כוס קפה!

רכיבים:

2 וחצי כוסות של תערובת לעוגה Refresh
1/3 כוס קקאו
כוס ו- 3/4 סוכר
כוס וחצי שמן
7 ביצים גודל מדיום
שקית אבקת אפייה
חצי כוס מים 

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2. במיקסר מערבבים את הסוכר, ביצים ושמן.

3. מוסיפים את אבקת אפייה ותערובת לעוגה של Refresh.

4. מוסיפים את הקקאו מערבבים בעדינות ומוסיפים מים בהדרגה עד לתערובת אחידה.

5. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים את הבלילה לתבנית.

6. אופים במשך 55-60 דקות

ניתן לבחון אם העוגות מוכנות ע"י נעיצת קיסם והוצאתו כשהוא יבש.

בתיאבון!

קרא עוד  
מתכון ללחם

מתכון ללחם

מתכון קליל ללחם ללא גלוטן אוורירי!

רכיבים:

2 כוסות תערובת ללחם של Refresh
3/4 כף סוכר
2 ביצים מדיום
כפית וחצי שמרים יבשים
כוס ושליש מים
3 כפות שמן
כפית מלח שטוחה 

אופן הכנה:

1. מחממים תנור על 250 מעלות

2. מערבבים במיקסר את התערובת ללחם של Refresh ביחד עם הסוכר, השמרים והשמן

3. מוסיפים לתערובת את הביצים, המים והמלח ומערבבים טוב עד לבלילה דלילה ודביקה ללא גושים.

4. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את הבלילה

5. מתפיחים את הבצק במשך 45 דק עד שהבצק בגובה התבנית. (במידה ורוצים לזרז את ההתפחה אפשר לחמם את התנור על 40 מעלות ולשים ל- 20 דקות)

6. לאחר ההתפחה מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך 5 דקות

7. לאחר 5 דקות ב 250 מעלות יש להוריד את הטמפרטורה ל- 180 מעלות ולהשאיר את הלחם לעוד 45 דקות.

8. אחרי 45 דקות להשאיר את התנור דלוק, להוריד את הלחם לתחתית התנור ולאפות לעוד 10 דקות.

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לעוגיות אמסטרדם

מתכון לעוגיות אמסטרדם

זהו עמוד מאמר כללי בו ניתן להשתמש על-מנת להוסיף תוכן לאתר האינטרנט שלך.

קרא עוד  
מתכון לאלפחורס

מתכון לאלפחורס

מתכון לאלפחורס מדהים ללא גלוטן

מצרכים:

כוס וחצי קמח רב תכליתי של Refresh

200 גרם חמאה

2 ורבע כוסות קורנפלור

כוס ורבע אבקת סוכר

4 חלמונים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2. מערבבים במיקסר את החמאה והאבקת הסוכר עד למרקם אחיד.

3. מוסיפים לחמאה ואבקת הסוכר את החלמונים ומערבבים.

4. לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור והקמח רב תכליתי של Refresh, מערבבים עד ליצירת בצק נוח לעבודה.

5. משטחים על משטח את הבצק וקורצים עיגולים בגודל הרצוי.

6.  מכניסים לתנור למשך 9-12 דקות, יש לבדוק מאחר וזה תלוי בתנור.

7. מצננים את העוגיות ושמים ביניהן ריבת חלב או כל ממרח אחר. (מומלץ לשים קוקוס מסביב).

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לעוגיות טחינה

מתכון לעוגיות טחינה

מתכון לעוגיות טחינה כל כך פשוטות! (ללא גלוטן)

רכיבים:

2 כוסות של תערובת לעוגיות Refresh

חצי כוס טחינה  

3/4 כוס סוכר    

150 גרם חמאה 

אופן הכנה:

1. מחממים תנור על 180 מעלות.

2. מערבבים במיקסר את החמאה, הסוכר והטחינה.

3. לאחר שהכול מתאחד מוסיפים את התערובת לעוגיות של Refresh.

4. יוצרים כדורים בגודל בינוני ושמים על נייר אפייה.

5. מכניסים לתנור במשך 25 דקות.

6. מצננים ומגישים.

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לבראוניז

מתכון לבראוניז

ככה פשוט ככה טעים, מתכון לבראוניז קליל ללא גלוטן

רכיבים:

שוקולד 250 גרם

חמאה 200 גרם

כף קקאו

כוס סוכר

3\4 קורנפלור כוס

3 ביצים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור על 180 מעלות.

2. ממיסים בקערה את השוקולד והחמאה.

3. לאחר מכן מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים.

4. מוסיפים לבלילה את הקקאו והקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה.

5. יוצקים לתבנית גדול/ 2 אינגליש קייק קטנות.

6. מכניסים לתנור ואופים במשך 18-24 דקות  (מומלץ לבדוק בעזרת קיסם- צריך לצאת מעט לח)

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לסופלה

מתכון לסופלה

מתכון לסופלה שוקולדי ביותר ללא גלוטן

מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר

250 גרם חמאה

חצי כוס סוכר

2 ביצים

6 חלמונים

3 כפות וחצי של תערובת לעוגת שוקולד Refresh 

אופן הכנה:

1. מחממים מראש תנור ל-225 מעלות.

2. ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד המריר עם החמאה ומערבבים לתערובת שוקולדית חלקה (מומלץ להשתמש בקערה יחסית גדולה שתכיל את כל החומרים).

3. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומערבבים עם מטרפה, מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים לתערובת אחידה.

4. מוסיפים תערובת לעוגת שוקולד של Refresh ומערבבים.

5. משמנים את הקוקוטים / כוס ויוצקים את התערובת

6. מכניסים לתנור ואופים במשך 11-14 דקות, עד שהצדדים אפויים כאשר מלמעלה יש קרום אפוי ובפנים נוזלי (כדאי להשתמש בסטופר שכן אפית יתר תהפוך את הסופלה למרקם עוגתי יבש ולא נוזלי מבפנים).

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לפנקייק

מתכון לפנקייק

מתכון לפנקייק ללא גלוטן מתכון שכל אחד יכול להכין

רכיבים:

 3/4 כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן של ריפרש

1 כפית גדושה אבקת אפיה

1 ביצה

3/4 כוס חלב

1.5 כפות סוכר

1 כף שמן

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח*סירופ מייפל / שוקולד לזיגוג


אופן הכנה:

טורפים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בלילה חלקה (ללא גושים).

מחממים מחבת עם מעט שמן\חמאה וכשהמחבת חמה יוצקים בעזרת מצקת עיגולים.

לאחר כחצי דקה- דקה, כאשר מופיעות בועות על החלק העליון של הפנקייק, הופכים צד ומשאירים כחצי דקה נוספת.

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לעוגה בחושה

מתכון לעוגה בחושה

מתכון לעוגה בחושה אוורירית ללא גלוטן

רכיבים:

2 ו- 3/4 כוסות של תערובת לעוגה Refresh

כוס וחצי סוכר

כוס וחצי שמן

7 ביצים גודל מדיום

שקית אבקת אפייה

חצי כוס מים 

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל 180 מעלות.

2. מערבבים במיקסר סוכר, ביצים ושמן.

3. מוסיפים את אבקת אפייה ואת התערובת לעוגה של Refresh.

4. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים את הבלילה לתבנית.

5. אופים במשך 55-60 דקות.

ניתן לבחון אם העוגות מוכנות ע"י נעיצת קיסם והוצאתו כשהוא יבש.

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון למאפנס שוקולד

מתכון למאפנס שוקולד

מתכון למאפינס שוקולד ללא גלוטן

רכיבים:

2 ו- 3/4 כוסות של תערובת לעוגה Refresh

4.5 כפות קקאו

1 ו- 3/4 כוסות סוכר

כוס וחצי שמן

7 ביצים גודל מדיום

שקית אבקת אפייה

חצי כוס מים

6 כפות חמאה

חצי כוס שוקולד מריר 

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2. מערבבים במיקסר סוכר, ביצים ושמן.

3. מוסיפים את אבקת אפייה ואת התערובת לעוגה של Refresh.

4. מוסיפים את החמאה המומסת והקקאו, מערבבים בעדינות ומוסיפים מים עד לתערובת אחידה, בסוף להוסיף את השוקולד המומס ולערבב שוב.

5. משמנים תבניות סיליקון / קוקוטים ויוצקים את הבלילה לתבנית.

6. אופים במשך 55-60 דקות.

ניתן לבחון אם המאפינס מוכנים ע"י נעיצת קיסם והוצאתו כשהוא יבש.

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לעוגיות פרח

מתכון לעוגיות פרח

מתכון לעוגיות פרח ללא גלוטן

מצרכים:

2 כוסות של תערובת לעוגיות Refresh 

150 גרם חמאה

3/4 כוס אבקת סוכר

1/4 כפית מלח

1/4 כוס חלב  

אבקת סוכר (לציפוי מעל העוגיות)

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2.בקערה /במיקסר מערבבים את התערובת לעוגיות של Refresh עם אבקת הסוכר והחמאה.

3. לאחר מכן מוסיפים את המלח והחלב ומערבבים עד לבצק דביק.

4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לחצי שעה במקרר.

5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו בין שני ניירות אפיה עד לעובי של 4 מ"מ.

6. קורצים חצי מהבצק באיזו צורה שרוצים, (פרחים, עיגולים) ואת החצי השני קורצים את אמצע העוגייה (באותה צורה).

7. מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 11-14 דקות.

8. על העוגייה השלמה מורחים ריבה ומניחים מעל הריבה את העוגייה שקרצנו גם באמצע.

לפזר מעל אבקת סוכר עם נפה קטנה

בתיאבון! 

קרא עוד  
רולדת שוקולד

רולדת שוקולד

רולדת שוקולד מרעננת לקפה של הבוקר ללא גלוטן

רכיבים:

2 ו- 3/4 כוסות של תערובת לעוגה Refresh
4.5 כפות קקאו
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
7 ביצים בגודל מדיום
שקית אבקת אפייה
חצי כוס מים
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. במיקסר מערבבים סוכר, ביצים ושמן.
3. מוסיפים את אבקת אפייה ואת התערובת לעוגה של Refresh.
4. מוסיפים קקאו מערבבים בעדינות ומוסיפים מים עד לתערובת אחידה.
5. לוקחים תבנית גדולה של תנור, שמים נייר אפייה ויוצקים את הבלילה לתבנית בעובי של 1עד 1.5 ס"מ
6. אופים במשך 20-25 דקות.
להכנת מילוי הקרם:
1. מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם האינסטנט פודינג וניל.
2. מורחים את הקצפת על העוגה לאחר שהצטננה.
3. מגלגלים את העוגה יחד עם נייר האפיה (ותוך כדי מסירים את הנייר) לצורה של רולדה.
* מומלץ לצפות  בשוקולד להכניס למקרר עד להתייצבות ציפוי השוקולד, ולהגיש קר.

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לעוגת פירורים

מתכון לעוגת פירורים

מתכון לעוגת פירורים ללא גלוטן

מצרכים:

2.5 כוסות קמח רב תכליתי Refresh

 חצי כוס סוכר   

100 גרם מרגרינה                

50 גרם שמן            

2 חלמונים                

2 חלבונים                

צנצנת ריבה             

חצי כוס קוקוס עם חצי כף נס קפה וחצי כפית קינמון              

חצי כוס סוכר   

שקית סוכר וניל                   

אופן ההכנה:             

1. מחממים תנור על 180 מעלות                  

2. בקערה לערבב את כל מצרכי הבצק.          

3. לשטח חצי מהבצק על התבניות ולעשות חורים עם מזלג, ולאפות בין 15-20 דקות. 4. את החצי השני לכדר לכדור ולהכניס למקפיא.                   

5. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל עד לקצף יציב.     

6. להוציא מהתנור ולמרוח את הריבה, לפזר מעל את תערובת הקוקוס ולמרוח מעל את קצף הביצים.         

7. מעל כל זה לגרד את הבצק שהיה בפריזר.             

8. להכניס לתנור במשך 20-25 דקות            

*כמות ל3 תבניות אנגליש קייק נמוכות כמו בתמונות.

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לעוגת מייפל

מתכון לעוגת מייפל

מתכון לעוגת מייפל מתוקה ופשוטה להכנה ללא גלוטן

רכיבים:

2 כוסות של תערובת לעוגה Refresh

3 ביצים גודל מדיום

כוס סוכר

1/3 כוס שמן או 85 גרם חמאה

250 גרם גבינה לבנה  5%

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2. מערבבים במיקסר חמאה וסוכר ולאחר מכן מוסיפים את הביצים והגבינה.

3. מוסיפים לבלילה את התערובת לעוגה של Refresh ומערבבים לתערובת אחידה.

4. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים את הבלילה.

5. מכניסים לתנור ואופים במשך 65-60 דקות. 

* את העוגה מומלץ לאכול ביום האפייה.

בתיאבון! 

קרא עוד  
מתכון לעוגת שיש

מתכון לעוגת שיש

מתכון פשוט לעוגת שיש ללא גלוטן

רכיבים:

2 וחצי כוסות של תערובת לעוגה Refresh

כוס וחצי סוכר

כוס וחצי שמן

7 ביצים גודל מדיום

שקית אבקת אפייה

כף שטוחה קקאו

רבע כוס מים 

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות

2.  מערבבים במיקסר סוכר, ביצים ושמן.

3. מוסיפים את אבקת אפייה ותערובת לעוגה של Refresh.

4. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים את רוב הבלילה לתבנית.

5. מוסיפים קקאו מערבבים בעדינות ומוסיפים מים (כרבע כוס) עד לתערובת אחידה.

6. יוצקים את שאר הבלילה לאורך התבנית ומערבבים קצת בעדינות את הבלילה של הקקאו עם הבלילה הרגילה.

7. אופים במשך 55-60 דקות. 

ניתן לבחון אם העוגות מוכנות ע"י נעיצת קיסם והוצאתו כשהוא יבש.

בתיאבון! 

קרא עוד