עלי בוריק


רכיבים:

1 כוס קמח רב תכליתי

1 כוס מים פושרים

חצי כפית מלח

אופן הכנה:

במטרף ידני לערבב הכל עד שאין גושים. אם צריך להוסיף עוד מים, אז ממש רבע כוס, לא יותר.

לתת לזה לנוח 40 דקות.

לחמם מחבת ללא שוליים , למרוח עם מברשת שכבה דקה של העיסה.

לאחר 2 דקות השוליים מתנתקות לבד רק אז להפוך לצד שני לחצי דקה. להניח על נייר אפייה. 

אפשר להקפיא ולהשתמש לפי הצורך ניתן למלא גם במילוי מתוק וגם מלוח.

בתיאבון! 

לפייסבוק של גלי ארביב: https://www.facebook.com/groups/1421434557967444/user/100002587230820/