מתכון לקובה


רכיבים:

2 כוסות קמח תירס של חברת Refresh - ריפרש ללא גלוטן

כפית מלח

2 כפות שמן

3 כוסות מים

רבע כוס קמח רב תכליתי

כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית כורכום

להוסיף ביצה

למלית:

2 בצלים סגולים

פטריות

צנוברים

תבלינים לפי הטעם

אופן הכנה:

מכניסים למיקרו את הקמח תירס עם כפית מלח, 2 כפות שמן ו3 כוסות מים ל 10 דקות ולערבב לבצק.

לקרר את העיסה.

בינתיים לקצוץ את הבצלים סגולים, פטריות, צנוברים. לטגן עד הזהבה, להוסיף תבלינים לפי הטעם.

להרטיב את הידיים לכדרר כדור מהעיסה לשטח על היד לשים מהמילוי ולסגור בצורת חרוט.

 לקמח כל חרוט עם קמח תירס.

לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.

בתיאבון! 

לפייסבוק של גלי ארביב: https://www.facebook.com/groups/1421434557967444/user/100002587230820/