מתכון לפוקצ'ה


מרכיבים:

500 גרם תערובת ללחם של Refresh - ריפרש ללא גלוטן

כפית מלח

2 כפות סוכר

1.5 כפות שמרים

2 כוסות מים פושרים

2 כוסות שמן זית

אופן ההכנה:

במעבד עם וו גיטרה לעבד את הקמח, מלח, סוכר, שמרים והמים הפושרים לאיחוד

לאחר מכן להוסיף 2 כוסות שמן זית.

לעבד לבצק קצת דביק. ולהניח להתפחה שעה וחצי.

לגלגל ל4 כדורים שווים להתפיח לעוד חצי שעה.

לאחר מכן כל כדור לקמח את הידיים ולמתוח לאליפסה.

להניח בתבנית לפזר שום/זעתר/מלח גרוס. 

להזליף שמן זית וליצור עם ידיים רטובות גומות בבצק.

להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל20 דקות.

בתיאבון! 

לפייסבוק של גלי ארביב: https://www.facebook.com/groups/1421434557967444/user/100002587230820/