מתכון למלוואח סביח


מצרכים:

2 מלוואח

חצילים מטוגנים

פלפלים

תפוח אדמה מבושל

1 ביצה קשה

שמן זית

* אפשרי להוסיף תוספת משלכם 

אופן הכנה:

מזלפים על מלוואח אחד שמן זית ומכניסים לתנור עד הזהבה קלה, מוציאים.

מסדרים מעל חצילים מטוגנים, פלפלים, תפו"א רתוח, ביצה וכל מה שאתם אוהבים. סוגרים את זה עם עוד מלוואח ומהדקים את הקצוות ביחד בעזרת מזלג.

מזלפים עוד טיפה שמן זית ומכניסים לתנור עד שהכל נאפה .

מומלץ לזלף מעל טחינה 

ובתאבון! 

לפייסבוק של גלי ארביב: https://www.facebook.com/groups/1421434557967444/user/100002587230820/