מתכון ללחם


מצרכים:

1 כפית שמרים יבשים

1 כף סוכר

2 ביצים מידה M

1 וחצי כוסות תערובת ללחם של Refresh

רבע כוס עמילן חיטה ללא גלוטן של Refresh

רבע כוס קמח טף כהה

3 כפות שמן

1 כוס מים

חצי כפית מלח 

הוראות הכנה – לא צריך מיקסר!!

מערבבים שמרים יחד עם ביצים וסוכר

מוסיפים את הקמחים השונים ומערבבים טוב. מוסיפים שמן, מים ומלח וממשיכים לערבב ידנית.

יוצאת בלילה לא סמיכה מיד ולא דלילה, מעבירים לתבנית אינגליש קייק/לחם לשעה וחצי תפיחה

בינתיים מחממים תנור ל – 220 מעלות

אנחנו הוספנו שומשום למעלה לפני אפייה

אופים 5 דקות בחום של 220 מעלות (טורבו)ועוד 25 דקות בחום 180 (טורבו)מוציאים, ממתינים שיתקרר.

פורסים ואוכלים בהנאה. המרקם הוא אוורירי – בין לחם לעוגה בחושה. מאוד טעים! וקל להכנה!

בתיאבון!

קישור לאתר של איה: https://gfreeaya.co.il/%d7%9c%d7%97%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%91%d7%a7%d7%9c%d7%99-%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa/