מתכון לבצק של סמבוסק


מצרכים לבצק:

4 כוסות קמח תערובת ללחם של Refresh - ריפרש ללא גלוטן 

כוס שמן 1/4

כף וחצי שמרים טריים

כף סוכר

קורט מלח

1/2 כוס מים פושרים 

אופן ההכנה:

את כל המצרכים לעבד וללוש לבצק אחיד וקצת דביק. לשים לתפיחה למשך שעה וחצי.

בינתיים לקצוץ 3 בצלים גדולים. ולטגן עד הזהבה. 

למעוך גרגרי חומוס מוכנים. להוסיף את הבצל ותבלינים לפי הטעם.

לאחר שהבצק תפח לקמח ולרדד לבצק דק. 

לרדד לעיגול לשים בחצי עיגול את המלית ולסגור. להשאיר אותם לתפיחה שנייה לעוד חצי שעה.

לחמם מחבת עם שמן עמוק ולטגן עד הזהבה.

בתאבון! 

לפייסבוק של גלי ארביב: https://www.facebook.com/groups/1421434557967444/user/100002587230820/