פיצה מרגריטה


פיצה מרגריטה

רכיבים:

גבינה צהובה (18%) (מכיל חומר משמר: אשלגן סורבט, וצבע מאכל טבעי: אנאטו), רוטב פיצה (16%) (רסק עגבניות, מים, מלח, תבלינים), עמילן מעובד (E1414), עמילן תפו"א, מים, ביצים, עמילן תירס, שמן קנולה, עמילן טפיוקה, קמח חומוס, סוכר, שמרים, סיבים תזונתיים, חומר מייצב: קסנטן גאם, חומרי תפיחה: אבקת אפיה (E500ii, E450i), חומר מתחלב: E471, מלח, חומר משמר: חומצה סורבית.

אלרגנים:

  • ביצים, שומשום, סויה, חלב, אגוזי מלך, שקדים, קוקוס

ערך תזונתי ל-100 גרם:

אנרגיה (קלוריות)

257

חלבונים6.

6.5

סה"כ פחמימות מתוכן

37.5

סוכרים

4.0

סיבים תזונתיים

0.7

סה"כ שומנים מתוכם

10

חומצות שומן רוויות

3.9

חומצות שומן טראנס

פחות מ-0.5

כולסטרול (מ"ג)

32

נתרן (מ"ג)

448

סידן (מ"ג)

136.6


משקל:

400 גרם

אופן השימוש:
הוראות אחסון: לשמור בהקפאה (C°18-).
אין להקפיא שנית לאחר ההפשרה.


הוראות הכנה:
יש צורך באפיה מלאה.
יש להוציא את הפיצה מהאריזה השקופה.
לפני האפיה, יש לחמם תנור או טוסטר אובן לטמפ' של כ- C°200.
לאפות את הפיצה כ- 10-12 דקות, עד שהגבינה מבעבעת ומקבלת גוון זהוב.
משך האפיה עשוי להשתנות מתנור לתנור.
הפיצה אינה מתאימה למיקרוגל.
להשגת "קרנצ'יות" מירבית מומלץ לאפות כדקה את הפיצה בתחתית התנור / טוסטר אובן.

כשר חלבי
בהשגחת הבד"ץ